Husacie a kačacie špeciality

01. 10. - 31. 10. 2018

 

Predjedlo
Lokša plnená kačacou pečeňou na červenom víne
Kačacia paštéta s jablkovým 
chutney

Hlavné jedlá
Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, knedľa
Kačacie prsia, plnená lokša s kapustou,
balsamiková omáčka

Prílohy
Dusená červená kapusta
Karamelizovaná kyslá kapusta so slaninou
Kysnutá knedľa
Karlovarské knedle
Lokša


Dezert
Lokša plnená slivkovým lekvárom, slivkami a orechmi

Na objednávku 24 hod. vopred


Kačica pečená v celku 2,5 – 3 kg
Hus pečená  v celku 3,4 – 4 kg

 

V prípade väčšej skupiny Vám vieme ponúknuť bezplatnú rezerváciu poľovníckeho salónika.

Prípadné rezervácie na 032/ 651 36 11 alebo na recepcia@hotelmostslavy.sk